Vijeća učenika i učenica u fokusu - primjeri dobre prakse rada vijeća učenika i učenica

O PUBLIKACIJI

Kako bi se povećala vidljivost i važnost rada vijeća učenika_ca, pristupilo se izradi publikacije s primjerima dobre prakse, odnosno primjere vrijednih aktivnosti vijeća učenika_ca u Primorsko-goranskoj županiji.

Kroz online obrazac učenici i učenice, kao i koordinatori ili koordinatorice vijeća učenika i učenica srednjih škola u Primorsko-goranskoj županiji mogli su poslati svoje aktivnosti u šk. god. 2021./2022. i 2022./2023. tijekom svibnja i lipnja 2023. godine. Prikupljeni primjeri aktivnosti odabrani su od strane stručnog tima učenika_ca i koordinatora_ica, koji su primijenili unaprijed osmišljene kriterije odabira. Publikacija je tiskana u nakladi 50 primjeraka, a svoj možete naručiti na [email protected]

Ova je publikacija ostvarena i tiskana uz financijsku potporu Europske komisije i Primorsko-goranske županije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora_ica, a Komisija i Primorsko-goranska županija se ne mogu smatrati odgovornima pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.