Trening za savjete mladih: Tripartitna suradnja ide dalje!

U četvrtak 23.2.2023. održale smo trening kako bi osnažile članove i članice savjeta mladih u Gradu Rijeci, Gradu Opatiji i Gradu Križevcima za smislenu participaciju i uključivanje mladih u procese donošenja odluka na lokalnoj razini kroz provedbu Sporazuma o prijateljstvu i suradnji.

Hibridnom treningu je prisustvovalo ukupno 6 osoba uživo i tri online, a trajao je od 10.30 do 20 sati. Bavili smo se analizom stanja i evaluacijom aktivnosti tripartitnog sporazuma te razrađivali plan za uključivanje mladih u provedbu sporazuma u 2023. godini. Vesele nas sve ideje i planovi!

U suradnji s Gradom Rijekom, drugi dan (24.2.2023.) su članovi i članice savjeta mladih imali priliku steći dodatna znanja uz stručnjake iz područja Marka Kovačića i Hrvoje Kovača, koji su sudionicima i sudionicama prenijeli neke inovativn(ij)e metode i modele rada s mladima na lokalnoj razini.

332966800_940149194000536_7520045676024170359_n

Projekt „Mislim, djelujem, odlučujem – jačanje participacije mladih kroz aktivno uključivanje u kreiranje i zagovaranje politika za mlade“ provodi Udruga "Delta" u partnerstvu s Gradom Rijeka, Gradom Opatija i Gradom Križevci. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Grada Rijeke, Grada Opatije i Grada Križevaca.