Pridružite nam se za edukaciju o zagovaranju u području mladih!

asd

Otvorene su prijave za edukaciju o zagovaranju institucionalnih promjena u području politika za mlade. Edukacija je namijenjena organizacijama civilnog društva koje su u svom radu fokusirane na politike za mlade, a održat će se u Rijeci, 2. i 3. prosinca 2022. godine.

Edukacija će uključivati kombinaciju predavačkog i praktičnog dijela te će sudionike i sudionice osposobiti za pripremu i provedbu zagovaračkih kampanja. Program prvog dana počinje u 15.00 sati, drugog u 9.30 sati, a oba dana završavaju do 18.00 sati. Voditelj edukacije je Josip Miličević, magistar politologije, stručnjak za javne politike s iskustvom rada u udrugama mladih i za mlade te članstva u nacionalnim radnim tijelima u području mladih.

Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na www.kakodalje.hr, a broj prijava je ograničen. Na istoj poveznici moguće je i ispuniti upitnik o savjetima mladih te se upisati u bazu zainteresiranih za sudjelovanje u sličnim aktivnostima.

315523470_1753484701689619_8226328132644571506_n

315523904_665759078616618_4122591518045702683_n

Edukacija se održava u sklopu projekta "Savjeti mladih - kako dalje?" usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini. Projekt u partnerstvu provode norveška Općine Lindesness, Udruga "Delta", Udruga gradova Republike Hrvatske te Info zona kao nositelj projekta. Provedba projekta podržana je s 75.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. Nadležno tijelo je Zaklada Slagalica iz Osijeka.