Dođi na druženje i raspravu na temu aktivnosti za mlade Grada Rijeke!

O AKTIVNOSTI

Cilj je ovog događanja potaknuti dijalog među mladima i predstavnicima ustanova i organizacija koje u svom radu pružaju podršku, nude usluge i/ili provode aktivnosti namijenjene upravo mladima.

Nudimo vam priliku, da u razgovoru s predstavnicima Grada Rijeke, Koordinacije savjeta mladih na području PGŽ te osobama koje rade s mladima dobijete odgovore na pitanja gdje i kako se možete aktivno i besplatno uključiti u područja koja vas zanimaju kao i doprinijeti svojim idejama i prijedlozima unaprjeđenju aktivnosti koje se trenutno nude mladima u našoj zajednici.

Još nam je važnije da nam pomognete čuti vaše potrebe ili saznati prepreke s kojima se susrećete tijekom ovog, za sve nas, izazovnog razdoblja zbog cjelokupne epidemiološke situacije s korona virusom, upravo kako bi mogli skrojiti i ponuditi kvalitetnije i smislenije usluge i aktivnosti za mlade.

Druženje i raspravu organizira Grad Rijeka, u okviru projekta LoCall For YOUth – lokalno za mlade, koji se provodi kroz Erasmus + program, u suradnji s partnerima u projektu Udruga Delta, Dom mladih Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka i Udruga gradova RH.

Program možete pronaći ovdje, a svoj dolazak potrebno je potvrditi, najkasnije do utorka 23. lipnja 2020. na obrascu koji se nalazi na poveznici.

Vidimo se 25.6.2020. u 9 sati, u Centru tehničke kulture Rijeka i veselimo se susretu!