Općina Lovran pita mlade

Imaš između 15 i 30 godina i prebivalište/boraviše u Općini Lovran? Molimo te da odvojiš oko 20 minuta za rješavanje upitnika i tako sudjeluješ u kreiranju mjera za poboljšanje položaja mladih u Općini Lovran na linku https://limesurvey.srce.hr/842467?lang=hr.

Ako si u mogućnosti, savjetujemo ispunjavanje upitnika na stolnom ili prijenosnom računalu zbog lakšeg i preglednijeg pristupa.  Upitnik se provodi u sklopu istraživanja koje je dio projekta “Lovranski program za mlade”, a podaci će se prikupljati do 21. rujna 2020.g. Cilj projekta je poboljšanje uvjeta za zadovoljenje potreba mladih kroz donošenje “Lokalnog programa za mlade Općine Lovran 2021. - 2024.”, dokumenta koji će sadržavati konkretne mjere za poboljšanje položaja mladih Općine Lovran.

Projekt “Lovranski program za mlade“ provodimo kao partnerska organizacija Općine Lovran, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.