TRENDS digitalnog obrazovanja u Gruziji

U sklopu projekta The Roadmap for Educators in Digital Soft Skills – TRENDSS sudjelovale smo na treningu u Gruziji od 27. travnja do 3. svibnja 2022. g.

Kroz 5 intenzivnih dana učile smo o (efikasnoj) diseminaciji putem društvenih mreža, ispitivanju iskustva korisnika online platformi, kao i nekim novim upotrebama starih online alata. Raspravljale smo o neprestano mijenjajućem okruženju edukacije, kao i načinima davanja (efikasne) povratne informacije.

Transnacionalni konzorcij projekta TRENDSS sastoji se od 6 partnerskih organizacija iz Mađarske (Yes You Can Training & Coaching Kft.), Poljske (Fundacja Culture Shock), Grčke (Helix – Social Innovation Hub), Hrvatske, Rumunjske (NEA) i Gruzije (Non formal education youth centre Sunny House). Više o projektu možete pronaći na trendss.eu. Mi pripremamo metodološke smjernice koje sadrže usporedbu edukativnih aktivnosti uživo, online sinkrono i online asinkrono!

Fotografije je napravio naš volonter Marko Laća, a ostatak možete vidjeti ovdje

279508931_2064790173691857_5353806020781608195_n