Sudjeluj u stvaranju Lokalnog programa za mlade Općine Lovran 2021.-2024.!

O AKTIVNOSTI

Općina Lovran poziva mlade i osobe koje rade s mladima na uključivanje u radnu skupinu za izradu Lokalnog programa za mlade od 2021. do 2024.godine.
Lokalni program za mlade je strateški dokument koji će sadržatavati glavna područja od značaja za mlade (npr. obrazovanje, zapošljavanje, slobodno vrijeme i sl.). Zadatak radne skupine bit će definiranje ciljeva i mjera za njihovo postizanje unutar svakog područja. Realizacija tih mjera kroz naredne četiri godine doprinijet će poboljašanju društvenog položaja mladih na području Općine Lovran.
Putem javnog poziva odabrat će se pet članova/-ica radne skupine koji će zajedno s predstavnicima Općine Lovran i Udruge „Delta“ izraditi nacrt dokumenta.
Na poziv se mogu javiti:
a) Mlade osobe od 15 do 30 godina s prebivalištem na području Općine Lovran
b) Osobe koje volonterski ili profesionalno rade s mladima
U slučaju da osoba pripada u obje kategorije, može označiti oba područja u prijavnici.
Predviđeno je održavanje tri sastanka radne skupine tijekom prva tri tjedna prosinca 2020.godine, a sastanci će se održavati on-line.
Rok za prijavu je 26.11.2020.g. putem prijavnice: klik
Svi kandidati će biti obavješteni o rezultatima poziva 30.11.2020.g. putem elektroničke pošte koju su naznačili u prijavnici.
Za dodatne informacije možete kontaktirati udrugu „Delta“ putem elektroničke pošte [email protected]
Lokalni program za mlade Općine Lovran 2021.-2024. izrađuje su u sklopu projekta „Lovranski program za mlade“ kojeg provode Općina Lovran i udruga „Delta“. Projekt je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i Općine Lovran. Ukupna vrijednost projekta je 126.553,42 kn, od kojih sredstva Središnjeg državnog ureda iznose 88.000,00 kn.