11/12/2023

Što muči mlade na otocima – poziv na projekciju i razgovor

Pridružite nam se na online događanju „Što muči mlade na otocima? Projekcija filmova i razgovor“ koje će se održati 19. prosinca od 10.00 do 12.00 sati putem Zoom platforme.

Događanje će okupiti osobe koje su na različite načine uključene u život djece imladih na Cresu, Krku i Rabu: osim djece i mladih, događanje je namijenjeno predstavnicima i predstavnicama jedinica lokalne i regionalne samouprave, odgojno-obrazovnih ustanova, organizacija civilnoga društva, roditelja i drugih dionika.

Na događanju ćemo predstaviti rezultate projekta „Otoci“ – kratke filmove djece imladih o izazovima s kojima se susreću na Cresu, Krku i Rabu. Također, predstavitćemo i preporuke za uključivanje djece i mladih te otvoriti prostor za dijalog između važnih aktera o uključivanju mladih u procese donošenja odluka i životlokalnih zajednica na otocima.

Prijave se prikupljaju putem poveznice https://bit.ly/otoci

Poveznicu zapristup online događanju primit ćete naknadno putem e-pošte.

asd

Događanje se odvija u okviru projekta „Otoci“ kojeg provode Udruga Filmaktiv iUdruga „Delta“ u suradnji s udrugama Kocka (Rab), Kreativni Krk (Krk) i Ruta(Cres), uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.Cilj projekta je poticanje aktivnog sudjelovanja mladih na otočnim područjimakroz osnaživanje djece i mladih i lokalne zajednice za aktivno građanstvo.