01/01/1970

Prezentacija programa MRRAK u Kastvu

Udruge SMART i Delta iz Rijeke pozivaju organizacije civilnog društva (udruge građana, udruge u osnivanju, građanske inicijative i druge) na prezentaciju programa Mreže za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva ( MRRAK). Ovaj Program provodi se u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske.

Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj kroz informiranje, savjetovanje i izobrazbu. Na prezentaciji će ukratko biti predstavljene ključne aktivnosti Programa kao i organizacije koje ga provode nakon čega će uslijediti individualno savjetovanje za zainteresirane predstavnice i predstavnike udruga.

Kako osnovati udrugu? Kako izmijeniti statut? Kako i gdje doći do sredstava za rad udruge? Kako voditi knjige u udrugama? Kako unaprijediti suradnju udruga i jedinica lokalne samouprave? Kako unaprijediti suradnju između udruga? Kako ostvariti pravo na pristup informacijama? samo su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor dolaskom na prezentaciju i/ili na individualno savjetovanje.

Prezentacija programa MRRAK do sada je održana u Bujama, Buzetu, Cresu, Crikvenici, Delnicama, Gospiću, Krku, Labinu, Malom Lošinju, Novom Vinodolskom, Opatiji, Pazinu, Rijeci, Senju, Skradu, Umagu i Vrbovskom.

Prezentacija će se održati u utorak, 21. rujna 2010., u Gradskoj vijećnici, Zakona kastafskega 3 , Kastav, s početkom u 17:00 sati.

Za dodatne informacije o Programu i prezentaciji slobodno nam se obratite.

Radujemo se vašem dolasku!