Mreža hrane

Mreža hrane je platforma zajedničkog programskog djelovanja pravnih i fizičkih osoba s ciljem izgradnje učinkovitog nacionalnog sustava doniranja i distribucije hrane u Republici Hrvatskoj u interesu javnosti.

Kroz međusobni dijalog, programsku suradnju i partnersko djelovanje nastojimo informirati, obrazovati i zagovarati interes najranjivijih i socijalno isključenih pojedinaca i skupina, utjecati na procese donošenja političkih odluka i pružiti aktivni doprinos oblikovanju javnih politika s ciljem poboljšanja socijalnih prilika u Republici Hrvatskoj.

Članice mreže:
 Hrvatska mreža protiv siromaštva (Zagreb), Humanitarna neprofitna udruga Auxilium (Osijek), Inicijativa „Oslobodimo donacije hrane PDV-a“ (Rijeka), Centar za kulturu dijaloga (Rijeka), Udruga „Naš san njihov osmijeh“ (Pula), Autorski studio – fotografija, film, video (Zagreb), Udruga Delta (Rijeka), Humanitarna udruga Duga – Socijalna samoposluga (Vukovar), Franjevački svjetovni red sv. Ivana Krstitelja - Socijalna samoposluga Sv. Antuna (Varaždin), Udruga za promicanje projektne kulture EU-klub (Rijeka), Udruga za promicanje kvalitete obitelji – Šarolija (Rijeka).

Platforma je financirana od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Za Hrvatsku bez gladnih!

Za sve dodatne informacije, obratite se Centru za kulturu dijaloga Rijeka:

T: 051550232

E: [email protected]