19/07/2013

Liburnia Film Festival traži volontere

Pozivamo vas da sudjelujete u organizaciji jedinstvenog festivala dokumentarnog filma – Liburnia Film Festivala.
 11. Liburnia Film Festival održat će se od 28.08. do 31.08. tik uz more u ležernoj atmosferi ičićanske lučice uz ugodna druženja.
 Volonteri bi sudjelovali u organiziranju štanda s promo materijalima te distribucijom istih, pripremi uredskog materijala, distribucijom glasačkih listića te postavljanjem i uklanjanjem stolica prije i nakon projekcija te sličnih poslova, od  26.08. do 02.09.  Volonteri će imati priliku steći nova iskustva, družiti se u ugodnoj atmosferi te će od strane organizatora dobiti mali znak pažnje.
 Zainteresirani volonteri/ke trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi OVDJE te ju poslati elektronskom poštom na [email protected] ili  faksom na broj 051/337-279. Za sve potrebne informacije javite se putem gore navedenog e-maila  ili na broj 091/3 96 55 96.  Prijave su otvorene do 31. srpnja 2013.
 Više o samom festivalu možete pogledati na web stranici Liburnia Film Festivala.