16/04/2012

Najava radionice „Izrada proračuna“ u Rijeci

O AKTIVNOSTI

Udruge Delta i SMART iz Rijeke pozivaju sve zainteresirane predstavnike i predstavnice udruga građana na radionicu „Izrada proračuna“ u Rijeci.

Radionica „Izrada proračuna“ održati će se u Rijeci u utorak, 26. travnja 2012. u u prostorijama udruge SMART, B. Polića 2/4, Rijeka, od 9,00 do 16,00 sati.

Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade proračuna te uključuje sljedeće teme: definicija i svrha proračuna, elementi svakog proračuna, izrada godišnjeg proračuna.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz prethodnu prijavu putem faxa na broj 051/330-470 ili putem e-maila na adresu [email protected] najkasnije do 23. travnja 2012. Prijavnica te više informacija o radionici dostupni su na internet stranicama www.mrrak.info .

Održavanje ovih radionica dio je provedbe programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg provode udruge SMART i Delta iz Rijeke i Pokretač iz Korenice. Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj.