18/11/2016

Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak - strukturirani dijalog

O AKTIVNOSTI

Udruga Delta poziva mlade mlade sa zadarskih otoka te iz Grada Zadra da se prijave na poludnevni sastanak kako bi se upoznali s mogućnostima djelovanja u lokalnoj zajednici. Cilj sastanka je upoznati mlade s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini, upoznati ih s primjerima dobre prakse i potaknuti međusobno umrežavanje.  Sastanak će se održati 30.studenog 2016. godine s početkom u 14 sati u Zadru (Gradska knjižnica Zadar). U nastavku ovog poziva nalazi se i program sastanka.

 

Broj mjesta ograničen je na 20 sudionika te je za sudjelovanje na sastanku potrebno ispuniti kratku prijavnicu. Rok za prijavu na sastanak je 28.11.2016.g.

Prednost pri prijavi imaju mladi s prebivalištem na otocima.

 

„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU. Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske.

 

Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

 

Za eventalne upite možete nas kontaktirati na broj:

Tel: 051/337 - 279

Mob: 098/912 58 – 97 ili na 091/48 25 448 

Preuzmi Tekst poziva i program sastanka

Zaključke s održanog sastanka s mladima u Zadru kao i više informacija o KA3 projektima udruge Delta možete pronaći na našim mrežnim stranicama:

Udruga Delta-strukturirani dijalog