05/12/2016

Mladi za svoj otok

Živiš na Rabu i važno ti je da se mlade pita?

Nije važno jesi li u srednjoj školi, studiraš, radiš ili trenutno tražiš posao. Važno je da si mlada osoba koja je voljna više se aktivirati u svojoj zajednici kako bi mladi mogli kreirati sadržaje koji su važni mladima. Ujedno je ovo prilika da se informiraš o mogućnostima za mlade, da razvijaš dijalog sa svojim kolegama, djelatnicima svog Grada ili Općine. Moći ćeš čuti primjere dobre prakse kako u drugim manjim sredinama mladi imaju ulogu upravo u stvaranju boljeg društva za sve nas.

Zato te pozivamo da dođeš u petak, 9.12.2016. od 13:00 – 15:00 sati u Vijećnicu Grada Raba i da sudjeluješ u interaktivnoj radionici te da podijeliš svoje mišljenje s nama.

Za sudjelovanje je potrebno najaviti se unaprijed kako bismo mogli znati broj sudionika. Možeš nam poslati mail sa svojim imenom, prezimenom i godinom rođenja na [email protected]

Osim susreta u Vijećnici Grada, pripremili smo i pub kviz koji će se održati u 20 sati u caffe baru Municipium, a za više informacija klikni na FB event koji ćeš pronaći ovdje :)

„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU. Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske.

Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Za eventalne upite možeš nas kontaktirati na broj:

Tel: 051/337 - 279

Mob: 098/912 58 – 97

Zaključke s održanog susreta s mladima na Rabu kao i više informacija o KA3 projektima udruge Delta možete pronaći na našim mrežnim stranicama:

Udruga Delta-strukturirani dijalog