10/05/2011

Najava događanja „All-round fun“ – Dan akcije Opatija 2011

O AKTIVNOSTI

„All-round fun“ će se održati u subotu 14. svibnja, u Ičićima, u trajanju od 11 do 24 sata. Sportsko – zabavne aktivnosti će se održati na dvije lokacije: u prostoru autokampa Ičići i na plaži Ičići.

Nakon uspješno provedenog „Dana akcije“, središnjeg događaja u projektu "Mislim globalno, djelujem lokalno" kojeg su udruge GONG i Delta u suradnji s Gradom Opatijom po drugi put organizirali u Opatiji, učenici opatijskih srednjih škola organiziraju događaj pod nazivom „ All – round fun“ kao pobjednički projekt „Dana akcije“.

Podsjećamo, na „Danu akcije“ koji je održan u četvrtak, 07. travnja., sudjelovalo je oko četrdeset učenika iz 4 opatijske škole. Učenici su bili podijeljeni u manje grupe te se uz pomoć volontera i volonterki GONG-a i Delte te djelatnika Grada Opatije izrađivali projektne prijedloge na temu „Mladi za mlade“.

Učenici srednjih škola su, u sklopu „Dana akcije“, osmislili sadržaje za mlade na području Grada Opatije. Na sjednici „učeničkog vijeća“ izglasan je projekt „Tražimo se“ grupe „Pete kolone“. Realizacija pobjedničkog projekta uključuje organizaciju i provedbu događanja pod nazivom „All- round fun“.

All-round fun

Zabavno – sportsko događanje za učenike sredjih škola i za mlade s opatijskog područja

Subota, 14. svibnja 2011. od 11.00 do 24.00 sata

Ičići

PROGRAM:

Autokamp Ičići

11:00 Turnir u paintballu

Plaža Ičići

16:00 Turnir u malom nogometu

17:00 Twister – društvena igra

18:00 Zumba masterclass – kombinacija fitnessa i latino-američkih plesova

18:00 Turnir u kartama – briškula, kifameno,...

18:00 Turnir u pikadu

20:30 DJ Smeđi šećer – uvod u ljetne vrućine

Projekt provode učenici opatijskih srednjih škola i Udruge Delta i Gong,a uz podršku Grada Opatije, Rivijere d.d., Parkova d.o.o. Opatija, Caffe Calypsa, Zumba fitnessa Opatija.