26/10/2011

Najava radionice „Pisanje prijedloga projekta“ u Vrbovskom

O AKTIVNOSTI

Udruge Delta i SMART iz Rijeke pozivaju sve zainteresirane predstavnike i predstavnice udruga građana na radionice na temu „Pisanje prijedloga projekta“.

Radionica „Pisanje prijedloga projekta“ održat će se u subotu, 05. studenog 2011. g. , u Gradskoj vijećnici Grada Vrbovskog, Goranska 1, Vrbovsko u trajanju od 10:00 do 16:00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a više informacija o radionici i načinu prijave moguće je dobiti na internetskim stranicama programa www.mrrak.info ili na broju telefona udruge SMART 051/332-750. Rok za prijavu na radionicu je 03. studeni 2011.g.

Radionica je namjenjena predstavnicima i predstavnicama udruga građana, a njezin sadržaj usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade projektnih prijedloga.

Radionice će voditi: Zvjezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Održavanje ovih radionica dio je provedbe programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg provode udruge SMART i Delta iz Rijeke i Pokretač iz Korenice. Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj.