29/09/2011

Najava radionica „Prikupljanje sredstava“ i „Izrada prorčuna“ u Rabu

O AKTIVNOSTI

U srijedu, 5. listopada, i četvrtak, 6. listopada, u Pučkom otvorenom učilištu Rab, Bobotine bb, održat će se dvije radionice koje se provode u okviru programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji).

Radionica „Prikupljanje sredstava“ održat će se u srijedu, 5. listopada, od 16:00 sati do 20:00 sati. Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja prikupljanja sredstava te uključuje sljedeće teme: što je prikupljanje sredstava, ciklus prikupljanja sredstava i vještine potrebne za njihovo prikupljanje te mogući izvori istih.

Radionica „Izrada prorčuna“ održat će se u četvrtak, 6. listopada, od 09:00 do 15:00 sati. Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade proračuna te uključuje sljedeće teme: definicija i svrha proračuna, elementi svakog proračuna i izrada godišnjeg proračuna.

Radionice će voditi Zvjezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sve zainteresirane molimo da se prijave na fax 051/320-792 ili e-mail: [email protected] najkasnije do 3. listopada 2011. Obrazac za prijavu na radionicu dostupan je na internetskim stranicama programa www.mrrak.info a dodatne informacije moguće je dobit na broju telefona udruge SMART 051/332-750 ili gore navedenoj e-mail adresi.