31/08/2016

Uspješan završetak projekta Spremni za strukturirani dijalog

O AKTIVNOSTI

Uspješno smo priveli kraju naš prvi, a nadamo se ne i posljednji, KA3 projekt „Spremni za strukturirani dijalog“.

Na našoj web stranici možete pročitati više o radu Delte, o tome kako je protekla konferencija te što je nakon iste proizašlo. Također vam donosimo i video koji obuhvaća interaktivni rad sudionika tijekom dvodnevne konferencije, a za nadolazeće jesenske dane za vas smo pripremili publikaciju koja je proizašla temeljem zaključaka nakon konferencije.

Projekt je za cilj imao omogućiti susrete između predstavnika mladih i donositelja odluka s područja PGŽ te ujedno i potaknuti korisnike projekta na umrežavanje i unapređivanje komunikacije između mladih i donositelja odluka, na lokalnoj i regionalnoj razini, a uspješnost projekta potvrđuje nam i analiza evaluacije naših sudionika kojima se ovim putem najiskrenije zahvaljujemo na sudjelovanju, njihovom trudu i angažmanu.

Također se zahvaljujemo Agenciji za mobilnost i programe EU koja je financijski podržala naš projekt, a zahvala ide i našim partnerima u projektu: Mreži mladih Hrvatske, Info zoni i Hrvatskom debatnom društvu, a veliki doprinos u realizaciji projekta imao je i Grad Rijeka koji nam je pružio tehničku i stručnu podršku. Veliko hvala i našim volonterima i volonterkama bez kojih protekla konferencija ne bi bila moguća na ovakvoj razini.

Poveznice:

WEB stranica

VIDEO s konferencije

PUBLIKACIJA

PUBLIKACIJA eng

Više informacija o KA3 projektima udruge Delta možete potražiti na našim mrežnim stranicama: 

Udruga Delta-strukturirani dijalog