17/02/2012

Najava radionice „Pisanje prijedloga projekta“ u Rijeci

O AKTIVNOSTI

Pozivamo sve zainteresirane predstavnike i predstavnice udruga građana na radionicu „Pisanje prijedloga projekta“ u Rijeci. Radionice se provode u okviru partnerskog projekta "Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta - MRRAK".

Radionica „Pisanje prijedloga projekta“ održat će se u Rijeci u petak, 02. ožujka 2012. u prostorijama Udruge za razvoj civilnog društva SMART, Blaža Polića, 2/IV, od 09:00 do 15:30 sati.
Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade projektnih prijedloga te uključuje sljedeće teme:
• što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta
• osnovni elementi koje svaki prijedlog projekta mora sadržavati
• praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse
• savjeti i upute

Radionicu će voditi:
Gordana Forčić i Igor Bajok

Prisustvovanje radionici se NE plaća, te Vas molimo da se za radionicu prijavite samo ako ste u mogućnosti radionici u cijelosti prisustvovati.
Za prisustvovanje na radionici može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste organizacije, no ukoliko broj prijava bude prelazio 20 biti ćemo u mogućnosti, u dogovoru s organizacijom, potvrditi sudjelovanje samo jedne osobe.

Sve zainteresirane molimo da se prijave slanjem ispunjene prijavnice dostupne na web stranici www.mrrak.info na fax 051/330-470 ili e-mail: [email protected] najkasnije do 28. veljače 2012.