28/01/2011

Najava prezentacije ostvarenih rezultata u 2010. godini te planiranih aktivnosti za 2011. godinu kroz program MRRAK u Gospiću

O AKTIVNOSTI

U petak, 28. siječnja 2011. godine, u prostorijama Kulturno-informativnog centa u Gospiću, s početkom u 12:00 sati održati će se prezentacija Programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg na području Ličko-senjske županije provode udruge Pokretač iz Korenice i SMART i Delta iz Rijeke.

Na prezentaciji će Željko Naglić (Pokretač) i Igor Bajok (Delta) ukratko predstaviti ključne usluge koje se provode u okviru spomenutog programa, kao i ostvarene rezultate u 2010. godini, te planirane aktivnosti koje će se provoditi tijekom 2011. godine na području Ličko-senjske županije. Uz navedeno, na prezentaciji će biti predstavljen kalendar radionica izobrazbe za organizacije civilnoga društva i mjesečni bilten Mrrak.Info.

Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „ Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj, a ostvaruje se besplatnim pružanjem usluga informiranja, savjetovanja i izobrazbe.