28/01/2011

Najava prezentacije ostvarenih rezultata u 2010. godini te planiranih aktivnosti za 2011. godinu kroz program MRRAK u Rijeci

O AKTIVNOSTI

U četvrtak, 03. veljače 2011. godine, u prostorijama RI INFO-a, Informativnog centra Grada Rijeke, Korzo 18 b, Rijeka, s početkom u 11:00 sati održati će se prezentacija Programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg na području Primorsko-goranske županije provode udruge SMART i Delta iz Rijeke.

Na prezentaciji će Zvijezdana Schulz Vugrin (SMART) i Igor Bajok (Delta) ukratko predstaviti ključne usluge koje se provode u okviru spomenutog programa, kao i ostvarene rezultate u 2010. godini, te planirane aktivnosti koje će se provoditi tijekom 2011. godine na području Primorsko-goranske županije. Uz navedeno, na prezentaciji će biti predstavljen kalendar radionica izobrazbe za organizacije civilnoga društva i mjesečni bilten Mrrak.Info.

Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „ Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj, a ostvaruje se besplatnim pružanjem usluga informiranja, savjetovanja i izobrazbe.