05/07/2018

Heroji iz susjedstva #6: Mateja Medlobi

O AKTIVNOSTI

Naša volonterka Iva Boneta pričala je s Matejom Medlobi. "Volontiranje je davanje i primanje. Uvijek možeš krenuti od svoje zajednice", kaže ona. Mateja ima raznolike interese: od socijalnih politika do ljudskih prava.

Podcast poslušajte OVDJE.

Volonterski centar Zagreb osnovan je 1998. godine, prije punih 20 godina! To je neprofitna organizacija koja se bavi razvojem i promicanjem volontiranja. Djeluje kao centar koji povezivanjem, edukacijom i promicanjem volontiranja na lokalnoj i međunarodnoj razini potiče osobni i društveni razvoj ljudi svih životnih dobi. Više o aktivnostima Centra možete pronaći ovdje.

Podcast "Heroji iz susjedstva" se snima u sklopu projekta "VOLLUMEN - širenje mreže školskog volontiranja" koji provodimo zajedno s partnerima Udrugom SMART, Prvom riječkom hrvatskom gimnazijom i Osnovnom školom Vežica. Projekt se provodi u sklopu operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.te su sredstva za provebu osigurana iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja „Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa“.