22/03/2011

Najava radionice „Prikupljanje sredstava“ u Ročkom Polju

O AKTIVNOSTI

Udruge Delta i SMART iz Rijeke pozivaju sve zainteresirane predstavnike i predstavnice udruga građana s područja Istarske županije na radionicu „Prikupljanje sredstava“ u Ročkom Polju.

Radionica „Prikupljanje sredstava“ održati će se u Ročkom P olju u četvrtak, 31. ožujka 2011. u dvorani Stare škole, Ročko Polje 2, Ročko Polje, od 09,00 do 15,00 sati.

Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja prikupljanja sredstava te uključuje sljedeće teme: što je prikupljanje sredstava, ciklus prikupljanja sredstava i vještine potrebne za njihovo prikupljanje te mogući izvori istih. Na radionici ćete moći kupiti publikaciju «Inovativni pristupi prikupljanju sredstava», po cijeni od 120,00 kn (kupnja publikacije nije obavezna).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz prethodnu prijavu putem faxa na broj 051/320-792 ili putem e-maila na adresu [email protected] najkasnije do 28. ožujka 2011.

Održavanje ovih radionica dio je provedbe programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg provode udruge SMART i Delta iz Rijeke i Pokretač iz Korenice. Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj.