20/12/2013

U suradnji sa Studentskim zborom SuR Delta je započela edukacijski ciklus o Natječaju za studentske programe u 2014. g.

O AKTIVNOSTI

Delta je zajedno s predstavnicima Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci održala edukaciju za studente u četvrtak, 19. prosinca 2013. g. u prostorijama Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Održano predavanje prvo je u nizu edukativnih aktivnosti vezanih uz Natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za 2014. godinu. Predavanje se sastojalo od dva dijela: u prvom dijelu Slobodan Šolaja iz Ureda za udruge SZSuR-a predstavio je tekst Natječaja SZSuR-a (koji će biti službeno objavljen 31. prosinca 2013. godine), dok su u drugom dijelu članice Delte Ivana Aničić i Maja Uršić Staraj upoznale studente s osnovnim pojmovima iz Obrasca za prijavu projekata na Natječaj.

Edukativni ciklus namijenjen članovima studentskih udruga, grupama studenata i pojedincima koji žele prijaviti svoje projekte na Natječaj nastavlja se u 2014. godini.

13. i 14. siječnja 2014. g. Delta i SZSuR održat će se dvije jednodnevne radionice na temu pisanja projektnih prijedloga, a više informacijama o tome bit će naknadno objavljeno na službenim i “facebook“ stranicama organizatora.