12/12/2011

Najava radionice „Pisanje prijedloga projekta“ u Perušiću

O AKTIVNOSTI

Udruge Pokretač iz Korenice i udruge Delta i SMART iz Rijeke pozivaju sve zainteresirane predstavnike i predstavnice udruga građana na radionicu na temu „Pisanje prijedloga projekta“.

Radionica „Pisanje prijedloga projekta“ održat će se u utorak, 20. prosinca 2011. g. , u Narodnoj knjižnici Općine Perušić, Trg popa Marka Mesića 2, Perušić, s početkom u 15:30 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a više informacija o radionici i načinu prijave moguće je dobiti na internetskim stranicama programa www.mrrak.info ili na broju telefona udruge POKRETAČ 053/ 756 353.

Održavanje ovih radionica dio je provedbe programa MRRAK (Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizacija civilnog društva u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji) kojeg provode udruge SMART i Delta iz Rijeke i Pokretač iz Korenice. Program se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i dio je „Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva na lokalnoj i regionalnoj razini“ koji se provodi u cijeloj Republici Hrvatskoj. Cilj Programa je pružanje podrške stvaranju učinkovitijeg neprofitnog sektora te aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj.