02/09/2016

Poziv otočanima na konferenciju „Strukturirani otoci“

O AKTIVNOSTI

Konferencija "Strukturirani otoci" održati će se na otoku Korčuli u razdoblju od 30.09. - 01.10.2016.god., u Hotelu Korkyra (Korčula, Vela Luka), a namjenjena je predstavnicima Savjeta mladih, Vijeća učenika i studenata, Udrugama mladih i za mlade te donositeljima odluka s otočnih područja Republike Hrvatske te su troškovi u potpunosti pokriveni od strane organizatora. Radi se o projektu kojeg provodi Udruga Delta uz partnere NUM Fabrika ideja, Svjetski savez mladih Hrvatska, Klub spasilaca na vodama Karlovac i Mreža mladih Hrvatske.

Projekt se provodi u razdoblju od 01.06. – 31.12.2016.god. u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelja odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS+ programa. Projekt financijski podržava Agencija za mobilnost i programe EU i Ured za udruge Vlade RH. 

Cilj ovog projekta je osvijestiti  važnost sudjelovanja mladih i donositelja odluka u procesu strukturiranog dijaloga te time: (1) povećati broj mladih i donositelja odluka uključenih u proces strukturiranog dijaloga na lokalnoj i nacionalnoj razini; (2) potaknuti mlade i donositelje odluka na međusobnu komunikaciju i suradnju kroz proces strukturiranog dijaloga; (3) potaknuti mlade i donositelje odluka s otočnih područja na umrežavanje s drugim otocima u Hrvatskoj; (4) smanjiti nepovjerenje mladih prema političkom sustavu i institucijama vlasti odnosno nepovjerenje političkih institucija i društva prema mladima.

Prijave su otvorene do 20.09.2016.god.,

a prijavnica je dostupna 

ovdje

Više informacija o KA3 projektima udruge Delta možete pronaći na našim mrežnim stranicama: 

Udruga Delta-strukturirani dijalog